De meest complete en gebruiksvriendelijke websites voor aannemer en particulier. Kik Ventilatieroosters
Online prijsberekeningen - Online bestellen - Scherpe prijzen
   Webwinkel
   Overzicht bestelling
   Inloggen

Alle productgroepen

 

U bevind zich op de overzichtpagina van het webwinkel aanbod van Kik Rotterdam. Hier vindt U alle gespecialiseerde websites voor elke afzonderlijke productgroep.

Het geavanceerde bestelsysteem zorgt ervoor dat tussen de diverse webwinkels kan worden gewisseld zonder verlies van (bestel)gegevens. Hierdoor kunt U alle gewenste producten online berekenen en bestellen.

 

Navigeren

Bij het navigeren op de diverse websites worden de toegevoegde bestellingen bewaard zodat producten uit een andere productgroep (één van de andere webwinkels) moeiteloos kunnen worden toegevoegd.

 

Bezorging

Bezorgingen worden verzorgd in een groot deel van Nederland. Enkele regio’s zijn hiervan uitgezonderd omdat het kosten/baten effect onrendabel is voor beide partijen.

Na invoer van de postcode op de bestelpagina geeft het systeem aan of bezorging van de gekozen producten in dat postcodegebied mogelijk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hardhouten draaikiepramen

Hardhouten draaikiepramen, Draaikiep-Basic® Renovatieramen, Draaikiep-Easy® Renovatiepramen.

 

Hardhouten draaikiepramen worden doorgaans geleverd inclusief kozijn of zijn onderdeel van een samengesteld kozijn.

Hardhouten draaikiepramen kunnen ook als renovatieraam worden toegepast. De draaikieperamen, ook wel draaivalramen of draaikipramen genoemd, kunnen in elke bestaande situatie worden toegepast ongeacht in welk type kozijn.

Het Draaikiep-Basic® Renovatieraam is een systeem waarbij de onderdelen los worden geleverd. De montage hiervan vraagt wel enige vakkennis en kunde. Het Draaikiep-Easy® Renovatieraam is een doorontwikkeld systeem en bestaat uit één geheel waardoor de montagetijd nog slechts 10-15% bedraagt ten opzichte van het Draaikiep-Basic® Renovatieraam.

 

 

 

 

 

 

 

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters, geluidwerende ventilatieroosters, brandwerende ventilatieroosters, raam- deur- en muurroosters, roosteronderdelen en fijnstoffilters.

 

Ventilatieroosters worden toegepast in kozijnen, ramen en deuren en zorgen op een natuurlijke manier dat alle vertrekken van een gebouw kunnen worden geventileerd. Eén en ander conform de regelgeving van het bouwbesluit. In de webwinkel vindt U alle typen ventilatieroosters van de fabrikanten Aralco NVS en Duco Ventilation & Sun Control.

 

 

 

 

 

 

 

Hardglazen draai- en klepramen

Hardglazen draairamen, hardglazen klepramen, hardglazen valramen.

 

Hardgazen draairamen, klepramen (ook wel klapramen of uitzetramen genoemd) en valramen worden voornamelijk toegepast als kostenbesparend middel. Daarnaast is het bij kleine afmetingen zinvol een hardglazen raam toe te passen i.v.m. de hoeveelheid daglichttoetreding. Bij houten ramen zorgt het omliggende raamhout ervoor dat er minder dan wel onvoldoende daglicht toe kan treden. Hardglazen draai-, klep en valramen zijn in elk kozijn en in elke sponning toepasbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Aluminium voorzetramen

Voorzetramen en achterzetramen van floatglas, gelaagd glas en geluidwerend glas.

 

Aluminium voorzetramen zijn een alternatief voor isolatieglas en hebben een warmte- en geluidsisolerende eigenschappen. De voorzetramen zijn zowel van binnenuit als van buitenaf toepasbaar. Verkrijgbaar in vrijwel alle Ral kleuren. Tevens te bestellen in de meest voorkomende modellen, glasdikten, geluidwerende- en inbraakwerende glassoorten.