De meest complete en gebruiksvriendelijke websites voor aannemer en particulier. Kik Ventilatieroosters
Online prijsberekeningen - Online bestellen - Scherpe prijzen
   Webwinkel
   Overzicht bestelling
   Inloggen

Aralco NVS (Aralco Natural Ventilation Systems)

 

Gestart in de jaren zestig als ramenfabrikant en in de laatste decennia geëvolueerd tot één van de grootste producenten van ventilatieroosters. Deze voorsprong heeft geleid tot talrijke patenten die Aralco op haar naam heeft op het gebied van ventilatieroosters en suskasten. Het unieke Aralco draaiventilatiesysteem wordt in heel Europa erkend als het meest praktische en onderhoudsvriendelijke systeem voor alle raamsoorten.

 

NVS is een bedrijf met jarenlange ervaring in de ventilatietechniek en permanente ontwikkeling van nieuwe producten, naast service en partnership op de markt de basis vormen van het succes op de Europese ventilatiemarkt. In haar eigen departement ‘reseurch & development’ worden met behulp van de meest geavanceerde technieken en in overleg met de markt, producten ontwikkeld en continu geoptimaliseerd.

 

Sinds januari 2005 vormen Aralco en NVS één groep en gaan verder onder de naam Aralco NVS. Het reeds uitgebreide productenprogramma van Aralco wordt nu aangevuld met klepventilatieroosters, een hele reeks suskasten en een compleet gamma roosters voor permanente verluchting.

 

 

Aralco overzicht:   ventilatieroosters        Prijzen  
Aralco overzicht: geluidwerende ventilatieroosters        Prijzen  
Aralco overzicht: raam-, deur- en muurroosters        Prijzen