De meest complete en gebruiksvriendelijke websites voor aannemer en particulier. Kik Ventilatieroosters
Online prijsberekeningen - Online bestellen - Scherpe prijzen
   Webwinkel
   Overzicht bestelling
   Inloggen

Duco (ventilation & sun control)

 

Duco, gestart in 1991 te Nieuwpoort is sinds 1998 gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur in Veurne en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijfspand van 22.000 m² en is eveneens een toonaangevende producent van ‘natuurlijke’ ventilatiesystemen die garant staan voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

 

Vanaf het eerste ontwerp tot het bij de klant afleveren van het product, heeft Duco alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen. Duco bied dan ook een marktgericht gamma design-geavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, onderverdeelt in vijf hoofdgroepen: raamventilatie, geluiddempende ventilatie, muurroosters, lamellensystemen en zonweringsystemen.

 

Duco besteedt heel wat aandacht aan haar marktcommunicatie via een eigen marketingafdeling. De technisch-commerciële adviseurs (binnen- en buitendienst) staan garant voor de nodige support. Duco investeert daarenboven continu in doelgerichte opleidingen, zowel voor interne medewerkers als voor distributiepartners en klanten. Duco is ook steeds aanwezig op alle belangrijke Europese bouwbeurzen.